Información fiscal:

SIMA sl
Carrer Ros‚s 65, entres•l 5a
08028 BARCELONA
(BarcelonŠs)
NIF ESB61374310
TelŠfon +34 93 490 1214
Fax +34 93 411 2609
M•bil +34 609 76 8727

Historia:

Desde el 1982 nos hemos dedicado a la programación de ordenadores. De los primeros ordenadores con sólo dos disketteras de 256 KB, 32 KB de memoria y una maravilla de monitores de 24 x 80 caracteres de color verde fosforescente, hasta los modelos actuales con suficiente potencia de cálculo para enviar un hombre a la Luna (y hacerlo volver).

En todos estos años, nuestros productos se han caracterizado por un querido cuidado en cómo se introducia y se presentaba la información. Siempre hemos tenido presente que quien trabaja con un ordenador en frente durante muchas horas al día ha de trabajar cómodo (ha de saber cómo hacer lo que quiere hacer), seguro (el programa no le ha de permitir equivocarse) y sencillo (con todas las herramientas a su disposición). Y quien recibe el resultado de este trabajo, ha de tener delante un documento inteligible, no un lío de cifras y nombres en 5 colores y 4 tamaños de letra diferentes.

Això ens ha dut força sovint a enfrontar-nos a les tendències d'un mercat tant volàtil i voluble com el de la informàtica. Per això, ara esteu veient una pàgina web atípica; és a dir, sense dibuixets, sense plug-ins, sense javas, sense cookies i sense propagandes però pràctica, ràpida, amb tota la informació i com a nosaltres, pobres informàtics, ens agradaria trobar-la quan escarbem per aquests móns virtuals buscant qualsevol eina o producte.

Esperem ser-vos d'utilitat.


Localització:

Si hi veniu en metro, teniu les parades de plaça de Sants (línies 1 i 5), l'estació de Sants (línies 3 i 5) i plaça del Centre (línia 3).

Si ho feu en bus, la plaça de Sants (línies 30, 56, 57, 157 i 215), avinguda Madrid amb Joan Güell o Vallespir (línia 54) i l'estació de Sants (línies 32, 44, 78, 100 i 109).

Si amb la RENFE, l'estació de Sants (línies C-1, C-2, C-3, C-4, regionals i grans recorreguts).

I si ho feu en cotxe, teniu aparcaments a Joan Güell amb Melcior de Palau, a Galileu amb Melcior de Palau, a la rambla Brasil amb Rosés o a la plaça de Sants amb Joan Güell. Recordeu que l'aparcament al carrer és regulat per zona verda i els dies de cada dia és de pagament.

Després, des de la plaça de Sants, aneu a buscar Galileu; des d'avinguda Madrid, podeu baixar per Joan Güell o per Galileu, i des de l'estació de Sants, seguiu el passeig Sant Antoni fins a trobar Galileu.

David Gimeno i Ayuso, Barcelona a 15 de juny del 2002.

Declaració:

Política de privadesa: SIMA sl no emmagatzema cap dada vostra tret de les adreces de correu electrònic que ens proporcioneu quan us inscriviu a les nostres llistes de correu. D'acord amb allò que disposa la llei 15/1999 de 13 de desembre, els drets de modificació, rectificació i cancel·lació de la inscripció de les vostres dades els podeu exercir des del gestor de llistes. Conseqüentment, no comerciem ni cedim ni compartim cap de les informacions que introduïu a les nostres pàgines, ni d'adreces de correu electrònic ni de cap altra mena.

Responsabilitat: SIMA sl declina tota responsabilitat per la informació, intencionalitat i honestedat de les pàgines elaborades per altri encara que s'hi accedeixi des d'enllaços continguts dins dels nostre domini.


[catal…][english][castellano]
23/7/2015 09:46:19 GMT+0000